Lekkers uit onze
Bakkerij met winkel

Proef pure eenvoud in onze winkel met bakkerij, huisgemaakt lekkers, streekproducten en hoeve-ijsjes en drankjes om mee te nemen.

Bakkerij en hoeveproducten

Elke dag is er een uitgebreid aanbod aan vers brood, koffiekoeken en gebak van onze ambachtelijke bakker De Broodkruimel in Westerlo.

Wil je graag iets vieren? Of heb je speciale wensen? Of wil je gewoon zeker zijn dat jouw lievelingsbrood of die lekkere taart op jou ligt te wachten? Dan kan je telefonisch je bestelling voor de bakkerij doorgeven tot 12u 's middags voor de dag die volgt.

Voor op je boterham kan je kiezen uit een ruim assortiment aan charcuterie en slaatjes van Bruegel, kazen van het Nijswolkje en de Ploeg, choco van Zuger of confituren van Wildiers.

prijslijst bakkerij

Huisgemaakt lekkers

In onze keuken bereiden we zelf heerlijke appelcake en broodpudding.

De medewerkers van Den Travak bereiden voor ons elke week een vegetarische en niet-vegetarische quiche boordevol groentjes en een koekje en cake van de week.

Streekproducten

Omdat we fiere ambassadeurs zijn van onze streek, kan je in onze winkel ook een keuze maken uit het beste dat onze streek te bieden heeft. Naast de beste bieren en wijnen uit de streek verkopen we ook chocolade van Delvora, Grazense speculaas, vruchtensappen en likeuren van Van Hellemont, mosterd van de Ster, honing van de Bijenboer... en nog veel meer.

Ook duurzaamheid en aandacht voor eerlijke producten vinden we belangrijk. Daarom kan je in ons assortiment ook een aantal fairtrade producten van Oxfam terugvinden. De wijnen, chips en vruchtensappen van Oxfam hebben een vaste plaats in ons assortiment.

Wanneer je graag een stukje streek cadeau wil doen, stellen we voor jou graag een geschenkpakket op maat samen. We maken graag tijd voor je in de winkel, of je kan thuis al een keuze maken uit onze lijst en telefonisch of via e-mail bestellen.

prijslijst streekproducten

Om mee te nemen

Heb je tenslotte nog een klein goestingske of dorst tijdens je fietstocht? Kies dan voor een lekker hoeve-ijsje van 't Heuninghof of een koffie of iets fris om mee te nemen.